Erkölcsi bizonyítvány fordítása akár néhány órás átfutással

AJÁNLATOT KÉREK
Legyen szó magyar nyelvű erkölcsi bizonyítvány más nyelvre fordításáról, vagy külföldön kiállított erkölcsi bizonyítvány magyar nyelvre fordításáról, ránk mindenben számíthat. Profi szakembereink 54 nyelvről 54 nyelvre fordítanak, így akár hiteles, akár hivatalos fordításra van szüksége, vállaljuk a feladatot.
Kifejezetten gyorsan van szüksége az elkészült fordításra? Számunkra nem probléma. Mi akár néhány órán belül elkészítjük dokumentumát, melyet igény szerint nyomtatott vagy elektronikus formában juttatunk el az Ön számára.
Kedvező áraink minden esetben a szöveg terjedelmétől, a nyelvtől, valamint a megbízás gyorsaságától függenek. Kérjen ajánlatot elérhetőségeinken!

Hogy kérhetek árajánlatot erkölcsi bizonyítvány fordításához?

  1. Lépés: töltse ki ajánlatkérő űrlapunkat, és töltse fel rendszerünkbe a fordítani kívánt dokumentumokat. Amennyiben úgy kényelmesebb az Ön számára, iratait e-mailben vagy épp Messengeren is eljuttathatja hozzánk.
  2. Lépés: miután elfogadta a megküldött árajánlatot, és kifizette a szükséges összeget, megkezdjük a munkát. Amennyiben az árajánlat megadását követő 4 órán belül megtörténik a tranzakció, garanciát vállalunk a megállapodásban szereplő határidő betartására.
  3. Lépés: elkészült fordításait e-mailben küldjük el Önnek, de amennyiben szüksége van nyomtatásban is elkészítjük azokat. Ebben az esetben a Fordítóművek irodájában vagy más, előzetesen egyeztetett helyszínen veheti át az elkészült dokumentumokat.

Mi is az az erkölcsi bizonyítvány?

Az erkölcsi bizonyítvány olyan, a Belügyminisztérium által kiállított hivatalos okirat, melyben szerepel, hogy a bűnügyi nyilvántartás alapján bármikor volt-e eltiltva közügyektől, illetve bizonyos munkaköröktől, valamint, hogy büntetlen előéletű-e. A személyazonosításhoz a dokumentumon a név mellett a születési idő, a születési hely, az állampolgárság, valamint az anya születési neve is szerepel.

Csak magyar erkölcsi bizonyítvány fordítását vállalják?

Nem. Erkölcsi bizonyítványt nem csak a magyar állam állíthat ki, de külföldi munkavállalás vagy éppen oktatás esetén akár külföldi erkölcsi bizonyítványra is szükség lehet. Attól függően, hogy hazaköltözése után itthon van szüksége erkölcsi bizonyítványra, vagy éppen külföldi ügyintézés miatt szükséges megbizonyosodni büntetlen előéletéről, elengedhetetlenné válhat a különböző nyelvű fordítások készítése, így mi gyakorlatilag bármely nyelv esetén vállaljuk a feladatot.

Mikor kellhet erkölcsi bizonyítvány fordítás?

Erkölcsi bizonyítványra és annak fordítására a legkülönbözőbb hivatalos helyzetekben lehet szükség, többek között külföldi munkavállalás esetén, hosszú külföldi távollét utáni hazai munkavállalás esetén, hitelfelvételi szándék miatt, bevándorlási ügyintézés során, külföldi állampolgárral történő házasságkötés esetén vagy éppen hagyatéki eljárások során.

Miért válassza a Fordítóműveket fordítása elkészítéséhez?

Noha angolul manapság csaknem mindenki tud, a hivatalos ügyintézéshez annak megfelelő dokumentumokra lehet szükség. Bizonyos állami szervek, munkahelyek vagy éppen felsőoktatási intézmények hiteles fordítást kérhetnek dokumentumairól, melyek elkészítéséhez elengedhetetlen egy szakmailag felkészült fordítóirodát megbízni.

Milyen tapasztalattal rendelkeznek?

Csapatunk tagjai több évtizedes szakfordítói tapasztalattal rendelkeznek, és fordítóinkat úgy válogattuk össze, hogy cégünk csaknem minden szakterületet és nyelvet képes legyen lefedni. Akármilyen célból is készíttetne fordítást, ha minket választ, biztos lehet benne, hogy dokumentumai képzett szakértőkhöz kerülnek.

Mire számíthatok az ügyintézés során?

Mi minden esetben garantáljuk a gyors, mégis pontos munkavégzést, a zökkenőmentes, világos ügyfélkommunikációt, valamint az egyedi igények maximális figyelembevételét. Elektronikusan szerkeszthető vagy nyomtatott fordításai számára rugalmas átadás-átvételt biztosítunk ügyfeleink igényei szerint.

Szeretne többet tudni fordítási szolgáltatásaink részleteiről? Esetleg egyedi kérdései merültek fel az erkölcsi bizonyítvány fordítással kapcsolatban? Keressen minket elérhetőségeinken!