Fordítóirodánk szolgáltatásai

AJÁNLATOT KÉREK
  1. Kezdőlap
  2. E
  3. PDF és képfájlok reprodukálása

PDF és képfájlok (szkennelések) reprodukálása word (docx) formátumban

A magyar piacon egyedülálló szolgáltatás!

Elképzelte már, hogy milyen egyszerű lenne az élete, ha a nem szerkeszthető PDF vagy képfájlokat problémamentesen felül tudná írni, szerkeszthetné, átalakíthatná, részben vagy egészben másolhatná vagy bármit megtehetne vele, amit csak munkája és kedve megkíván?

Átfutott már a fején, mennyi időt spórolhatna, ha a nem szerkeszthető fájlokat szerkeszthető formában kapná meg?

Bizonyára Ön előtt sem ismeretlen a következő helyzet: a számítógép előtt töltött hosszú órák eredményeként végre megkapja azt a dokumentumot, amely továbbsegítheti munkájában, előrelépést biztosít az Ön számára. De ó, jaj, micsoda eretnekség: az PDF-BEN, esetleg, ami még rosszabb, képformátumban áll rendelkezésre. Ismét hosszas kutakodás, egyeztetés, levelezés, hátha megvan mégis valakinek valahol szerkeszthető formában. A válasz rendszerint nemleges, sőt, további értékes időt sikerült elvesztegetni az eredményre várva.

Hívjuk segítségül a technikát, használjuk valamelyik konvertáló szoftvert (OCR – Optical Character Recognition), amely a nem szerkeszthető fájlokat (elméletileg) editálhatóvá alakítja. Az eredmény? Valami rendszerint mindig történik, viszont a kapott minőség használhatósága az esetek többségében felettébb megkérdőjelezhető.

Hogyan tovább? Ha nagyon nagy a szükség, nem marad más hátra, be kell gépelni, megszerkeszteni az egész dokumentumot, ami nem csupán időrabló, de fölösleges is tekintve, hogy a tartalom (egy bizonyos formátumban) már rendelkezésre áll. Tovább bonyolítja a helyzetet, ha valaki nincs birtokában a mindehhez szükséges számítógépes készségeknek.

Viszont ennek mostantól már nem kell így lennie! A magyar piacon egyedülálló szolgáltatásként elkészítjük Önnek bármely nem szerkeszthető formátumban rendelkezésre álló dokumentum minden részletében szerkeszthető változatát.

Beillesztett képek, folyamatábrák, diagramok, táblázatok találhatók a dokumentumon belül? Ezek reprodukálása többé már nem akadály. A konvertálóprogramok Achilles-sarkával ellentétben mi képesek vagyunk ezeket is az eredeti elrendezésben, a forrásfájllal mindenben maximálisan egyező módon reprodukálni. Az eredmény: olyan képi és szöveges dokumentum, amely szabadon és bárki által

  • szerkeszthető
  • felülírható
  • másolható
  • menthető
  • módosítható

Spórolja meg az időt, fáradtságot és bosszúságot, amit a nem szerkeszthető fájlok hiábavaló átalakításával töltene.

Válassza rögtön a PDF és képfájlok reprodukálását kínáló szolgáltatásunkat és elámul, milyen mértékben fogja mindez növelni munkája hatékonyságát.

Tegyen egy próbát, minden szempontból megéri!