Miért a Fordítóművek?

AJÁNLATOT KÉREK

A Fordítóművek hét különleges garanciája az Ön számára

  1. Kezdőlap
  2. E
  3. Miért a Fordítóművek?

A fordítás művészet.
A fordítás nem egyszerűen azt jelenti, hogy a szavakat átváltjuk két nyelv között; a fordítás során gondolatokat, érzelmeket közvetítünk, kultúrákat kötünk össze, vagy éppen hatalmas precizitással ültetünk át jogi, orvosi, vagy más szakmai anyagokat.

Muhari Gábor vagyok, a Fordítóművek alapítója, és abban szeretnék segíteni, miért minket válasszon.
Önnek az a fontos, hogy minőségi, kiváló és pontos fordítást kapjon, a lehető legrövidebb időn belül. Nekünk az a fontos, hogy a legjobb tudásunk szerint segítsük céljai elérésében.

Jelenleg több mint 50 nyelvben dolgozunk, a kiválasztott fordító mindig a célnyelvnek megfelelő, anyanyelvi szakember, és minden anyagot kétszer ellenőrzünk, hogy biztosan hibátlan legyen.
Mindegy, hogy továbbtanuláshoz, külföldi munkavállaláshoz vagy éppen cégalapításhoz van szüksége a dokumentumok megbízható fordítására, garantáljuk a legprecízebb végeredményt.

A fordítás mint minőségi szolgáltatás

Amikor felkérnek minket egy fordítás elkészítésére, minden esetben a leggondosabb, legalaposabb munkát végezzük el, legyen szó akár szak-, akár hiteles fordításról, feliratozásról, filmfordításról, szoftverhonosításról vagy bármilyen egyéb kérésről. Elhivatott szakfordító csapatunk minden tagja hivatásként tekint a munkájára, a cél minden esetben az, hogy olyan fordítást adjanak ki a kezük közül, amellyel nemcsak ők, hanem ügyfeleink is maradéktalanul elégedettek. A megbízhatóság, a határidők szigorú betartása és a kifogástalan minőség nálunk alapkövetelmény, amelyeknek minden szakfordítónk maradéktalanul eleget tesz. Tekintse meg referenciáinkat!

~

Villámgyors-garancia

Villámgyors ügyintézés, villámgyors ajánlat és villámgyors szállítás – Minket motivál a szoros határidő!

Csúcsminőség-garancia

Okleveles szakfordító csapatunknak köszönhetően Ön nyelvileg és stilisztikailag a legkiválóbb minőségű fordításokat kapja.

Tervezhető költségek-garancia

Az ajánlatban szereplő ár minden részletet, elvárást és különleges igényt magában foglal. Nincsenek rejtett költségek, árdrágító tényezők!

Optimális ár-érték arány-garancia

A testreszabott ajánlatoknak köszönhetően Ön biztos lehet abban, hogy árban mindig az igényeinek leginkább megfelelő megoldást kapja.

Minőségi, határidő- és árgarancia

Szavatosságot vállalunk az átadott anyagok minőségéért, valamint azért, hogy a megállapodás szerinti határidőre és áron szállítjuk le az elkészült fordítást.

Non-stop-garancia

A Fordítóművek a hét minden napján 0-24 órában áll rendelkezésre: kérdések, megkeresések, ajánlatok és elkészült fordítások leadása – a határidőt Ön szabja meg!

Kényelem-garancia

Ön akár a teljes fordítási folyamatot kényelmesen, a foteljéből intézheti: a fordítás teljes folyamata digitalizált, e-mail útján lebonyolítható.

Fordítás mindig időre, mindig magas minőségben

Az élet számos területén lehet szükség precíz, pontos fordításra, és különösen igaz ez az üzleti világban, ahol kifejezetten nagy tétje van annak, hogy a dokumentumok minden szempontból stimmeljenek. Fontos munkafolyamatokat akaszthat meg egy hanyagul, pontatlanul végzett fordítás, legrosszabb esetben akár az üzlet megkötésétől is eleshet az ügyfél. Ugyanez igaz többek között a szolgáltatóipar és a művészetek területén is, ahol kizárólag precízen és igényesen fordított referenciaanyagokat érdemes bemutatni a leendő külföldi partnerek, cégek felé.

Korántsem mindegy hát, hogy melyik fordítóirodára bízza Ön ezt a komoly feladatot. A Fordítóművek teljes körű garanciát vállal az elvégzett szak- és hiteles fordításokra, úgy a minőség, mint a határidő vagy az ár vonatkozásában.

Keressen minket bizalommal!