Miért a Fordítóművek?

AJÁNLATOT KÉREK

A Fordítóművek hét különleges garanciája az Ön számára

  1. Kezdőlap
  2. E
  3. Miért a Fordítóművek?

Üdvözölöm a kedves Látogatót! Muhari Gábor vagyok, a Fordítóművek alapítója és ebben a rövid videóban szeretnék segítséget nyújtani Önnek abban, hogy a lefordítani kívánt szövegei a leginkább megfelelő kezekbe kerüljenek.

Mivel a fordítások rendszerint egy nagyobb egységbe illeszkedő részfeladatot jelentenek, célunk, hogy a lefordított szövegek révén mindenki elérje célját és sikerüljön a kitűzött tervek megvalósítása, legyen szó továbbtanulásról, cégalapításról vagy éppen külföldi munkavállalásról.

Hiszem, hogy a mögöttünk álló több évtizedes szakmai tapasztalat, az évek alatt felhalmozott gyakorlati tudás és mindennek eredményeként az általunk kínált garanciák olyan előnyökhöz juttatják Önt, amelyek kedvezően befolyásolják személyes sorsát vagy éppen szakmai előmenetelét, a Fordítóművek választásával pedig pontosan ezeknek az előnyöknek a birtokába kerülhet.

A fordítás mint minőségi szolgáltatás

Amikor felkérnek minket egy fordítás elkészítésére, minden esetben a leggondosabb, legalaposabb munkát végezzük el, legyen szó akár szak-, akár hiteles fordításról, feliratozásról, filmfordításról, szoftverhonosításról vagy bármilyen egyéb kérésről. Elhivatott szakfordító csapatunk minden tagja hivatásként tekint a munkájára, a cél minden esetben az, hogy olyan fordítást adjanak ki a kezük közül, amellyel nemcsak ők, hanem ügyfeleink is maradéktalanul elégedettek. A megbízhatóság, a határidők szigorú betartása és a kifogástalan minőség nálunk alapkövetelmény, amelyeknek minden szakfordítónk maradéktalanul eleget tesz. Tekintse meg referenciáinkat!

~

Villámgyors-garancia

Villámgyors ügyintézés, villámgyors ajánlat és villámgyors szállítás – Minket motivál a szoros határidő!

Csúcsminőség-garancia

Okleveles szakfordító csapatunknak köszönhetően Ön nyelvileg és stilisztikailag a legkiválóbb minőségű fordításokat kapja.

Tervezhető költségek-garancia

Az ajánlatban szereplő ár minden részletet, elvárást és különleges igényt magában foglal. Nincsenek rejtett költségek, árdrágító tényezők!

Optimális ár-érték arány-garancia

A testreszabott ajánlatoknak köszönhetően Ön biztos lehet abban, hogy árban mindig az igényeinek leginkább megfelelő megoldást kapja.

Minőségi, határidő- és árgarancia

Szavatosságot vállalunk az átadott anyagok minőségéért, valamint azért, hogy a megállapodás szerinti határidőre és áron szállítjuk le az elkészült fordítást.

Non-stop-garancia

A Fordítóművek a hét minden napján 0-24 órában áll rendelkezésre: kérdések, megkeresések, ajánlatok és elkészült fordítások leadása – a határidőt Ön szabja meg!

Kényelem-garancia

Ön akár a teljes fordítási folyamatot kényelmesen, a foteljéből intézheti: a fordítás teljes folyamata digitalizált, e-mail útján lebonyolítható.

Fordítás mindig időre, mindig magas minőségben

Az élet számos területén lehet szükség precíz, pontos fordításra, és különösen igaz ez az üzleti világban, ahol kifejezetten nagy tétje van annak, hogy a dokumentumok minden szempontból stimmeljenek. Fontos munkafolyamatokat akaszthat meg egy hanyagul, pontatlanul végzett fordítás, legrosszabb esetben akár az üzlet megkötésétől is eleshet az ügyfél. Ugyanez igaz többek között a szolgáltatóipar és a művészetek területén is, ahol kizárólag precízen és igényesen fordított referenciaanyagokat érdemes bemutatni a leendő külföldi partnerek, cégek felé.

Korántsem mindegy hát, hogy melyik fordítóirodára bízza Ön ezt a komoly feladatot. A Fordítóművek teljes körű garanciát vállal az elvégzett szak- és hiteles fordításokra, úgy a minőség, mint a határidő vagy az ár vonatkozásában.

Keressen minket bizalommal!