A Fordítóművek hét különleges garanciája az Ön számára

Üdvözölöm a kedves Látogatót! Muhari Gábor vagyok, a Fordítóművek alapítója és ebben a rövid videóban szeretnék segítséget nyújtani Önnek abban, hogy a lefordítani kívánt szövegei a leginkább megfelelő kezekbe kerüljenek.

Mivel a fordítások rendszerint egy nagyobb egységbe illeszkedő részfeladatot jelentenek, célunk, hogy a lefordított szövegek révén mindenki elérje célját és sikerüljön a kitűzött tervek megvalósítása, legyen szó továbbtanulásról, cégalapításról vagy éppen külföldi munkavállalásról.

Hiszem, hogy a mögöttünk álló több évtizedes szakmai tapasztalat, az évek alatt felhalmozott gyakorlati tudás és mindennek eredményeként az általunk kínált garanciák olyan előnyökhöz juttatják Önt, amelyek kedvezően befolyásolják személyes sorsát vagy éppen szakmai előmenetelét, a Fordítóművek választásával pedig pontosan ezeknek az előnyöknek a birtokába kerülhet.

~

Villámgyors-garancia

Villámgyors ügyintézés, villámgyors ajánlat és villámgyors szállítás – Minket motivál a szoros határidő!

Csúcsminőség-garancia

Okleveles szakfordító csapatunknak köszönhetően Ön nyelvileg és stilisztikailag a legkiválóbb minőségű fordításokat kapja.

Tervezhető költségek-garancia

Az ajánlatban szereplő ár minden részletet, elvárást és különleges igényt magában foglal. Nincsenek rejtett költségek, árdrágító tényezők!

Optimális ár-érték arány-garancia

A testreszabott ajánlatoknak köszönhetően Ön biztos lehet abban, hogy árban mindig az igényeinek leginkább megfelelő megoldást kapja.

Minőségi, határidő- és árgarancia

Szavatosságot vállalunk az átadott anyagok minőségéért, valamint azért, hogy a megállapodás szerinti határidőre és áron szállítjuk le az elkészült fordítást.

Non-stop-garancia

A Fordítóművek a hét minden napján 0-24 órában áll rendelkezésre: kérdések, megkeresések, ajánlatok és elkészült fordítások leadása – a határidőt Ön szabja meg!

Kényelem-garancia

Ön akár a teljes fordítási folyamatot kényelmesen, a foteljéből intézheti: a fordítás teljes folyamata digitalizált, e-mail útján lebonyolítható.