Ha fordításról van szó... ránk számíthat!

AJÁNLATOT KÉREK
  1. Kezdőlap
  2. E
  3. Fordítás

Szakfordítás

Mindig az adott szakterületen képesítést és gyakorlatot szerzett, okleveles szakfordító által készített fordítás. Bármilyen szakterületet válasszon is, kivétel nélkül a leginkább megfelelő és a célnyelvet anyanyelveként bíró kollégát rendeljük a munkához.

Mindenképp ezt a szolgáltatást javasoljuk, ha a fordítási igény az alábbi szakterületek bármelyikét érinti: 

jog  pénzügy  gazdaság

adózás  bank  építőipar

repülés  mezőgazdaság  gépipar

energetika  autóipar  vegyipar

telekommunikáció  távközlés  elektronika

orvoslás  gyógyszerészet  táplálkozás

informatika  ásványipar  marketing

lokalizáció  szállítmányozás  film

minőségbiztosítás

Lektorálás

A lektorálás egy már lefordított szöveg nyelvi és/vagy stilisztikai, illetve szakmai ellenőrzését foglalja magában. A lektorálást a fordítás nyelvét anyanyelvi szinten beszélő, illetve szükség esetén a megfelelő szakmai háttérrel rendelkező munkatárs végzi. Az ellenőrzés kiterjed úgy a szöveg hiánytalanságának ellenőrzésére, mint a nyelvhelyesség, a stilisztikai megfelelőség és a helyes szakmaiság vizsgálatára. A lektorálás maradéktalan elvégzéséhez mindenképp szükséges az eredeti nyelven íródott szöveg is. Amennyiben ez nem áll rendelkezésre, úgy maradéktalanul csupán a nyelvi és stilisztikai ellenőrzés elvégzése lehetséges.

A nagyobb nyilvánosság elé kerülő szövegek (pl. kiadványok, weblapok nyomdatermékek) esetében vagy a finomságok, nyelvi hangsúlyok szempontjából

különösen érzékeny dokumentumoknál javasoljuk, hogy ezt a szolgáltatást igénybe vegyék.

A lektorálás önálló szolgáltatásként vagy bármely szakfordításhoz társítva egyaránt megrendelhető.

Gyors fordítás

A szakfordítás kiegészítéseként kínáljuk ezt a szolgáltatást, amikor különös hangsúlyt kap a határidő. Ebben az esetben határidő-garanciával vállaljuk a fordítás elkészítését. A Fordítóműveken belül alkalmazott folyamat-optimalizáció révén lehetőség van a fordítások olyan szintű átszervezésére, ami akár a legszorosabb határidők teljesítését teszi lehetővé akár nagyobb mennyiségű szövegek esetében is. Kollégáink hétvégén és munkaidőn túl is rendelkezésre állnak ilyen esetekben. Ha a szoros határidő nem indokolja,

a Szakfordítás kedvezőbb árfekvésű alternatívája lehet a Gyors fordításnak.

VIP-fordítás

Szakmai és nyelvi lektoráláson egyaránt átesett gyors szakfordítás. Ez a szolgáltatásunk egyesíti a Szakfordítás, a Lektorálás és a Gyors fordítás kínálta valamennyi előnyt. Fordító és lektor kollégáink minden bevethető eszközzel azon dolgoznak, hogy az adott határidőre és az elvárt minőségben elkészüljön a fordítás. A feladatok megosztása, szoftveres összehangolása és támogatása révén akár lehetetlennek tűnő határidők is megvalósíthatók e szolgáltatás keretében.

Nevéhez híven ez testesíti meg a fordítás legfelső kategóriáját.