Gyakran Ismételt Kérdések

AJÁNLATOT KÉREK

Hogyan működik a fordítás? Milyen nyelveken fordítunk? Muhari Gábor vagyok, a Fordítóművek alapítója, és összegyűjtöttem és megválaszolom a leggyakoribb kérdéseket, hogy ezzel is segítsem a fordítás megrendelésében!

Hogyan működik a fordítás, mennyibe kerül és mikor kapom meg a kész szöveget?

A dolog nagyon egyszerű, mindössze 4 lépésben összefoglalható:

  1. Kér egy árajánlatot.
  2. Ha elfogadja az ajánlatunkat, az abban szereplő linken keresztül egyetlen kattintással el is fogadhatja azt.
  3. Kifizeti.
  4. Küldjük a kész fordítást

Az ár és a határidő mindig a szövegtől függ. Ezt előre rögzítjük, és maximálisan betartjuk az árajánlatunkban foglaltakat.

Milyen típusú fordításokban tudunk segíteni?

Szinte bármilyenben: hiteles fordítás, nem hiteles fordítás, szakfordítás, filmfordítás, szoftverhonosítás, akár jogi vagy orvosi szövegek fordítása is. Hiteles fordításra általában akkor van szükség, ha valamilyen hivatalos dokumentumot kell beadni valahova. Minden más esetben elég a szakfordítás.

 

Milyen nyelveken fordítunk?

Munkatársaink több, mint 50 nyelvet beszélnek, ezen belül bármilyen kombináció elképzelhető. A teljes listát megtalálja weboldalunkon.

A nagy európai nyelvek éppúgy előfordulnak, mint a tengerentúli latinamerikai nyelvek, vagy épp a távol-keletiek

 

Mi a garancia arra, hogy a fordítás hibátlan?

Minden szöveg esetében alkalmazzuk az úgynevezett négyszem-elvet, azaz a fordítást legalább négy szem ellenőrzi. A fordítón kívül egy külsős is átolvassa, így biztosan nem maradhat benne hiba. A fordítást mindig olyan végzi, akinek a célnyelv az anyanyelve. Ha ennél is többet szeretne, külön szolgáltatásként kérhet szakmai lektorálást is.

 

Milyen szakterületekre szakosodtak fordítóink?

Szinte bármilyen területen rendelkezünk szakfordítóval: jog, pénzügy, bank, építészeti, műszaki, orvosi, gyógyszerészeti szövegek, marketing anyagok, magánjellegű dokumentumok, cégdokumentumok, gépkönyvek, vagy akár szépirodalom műfordításában is tudunk segíteni.

Szeretne többet tudni, vagy olyan kérdése van, amire ebben a videóban nem kapott választ? Keresse fel weboldalunk Gyakran Ismételt Kérdések oldalát, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot, és mi szívesen válaszolunk mindenre!