Fordítási munkák megrendelése

AJÁNLATOT KÉREK

Megrendelés

  1. Kezdőlap
  2. E
  3. Megrendelés

Megrendelés leadása

Egy kattintással

A megrendelés leadható az ajánlatban szereplő „ELFOGADOM” linkre kattintva egyetlen mozdulattal. Ebben az esetben a megbízás valamennyi részletét tartalmazó automatikusan értesítést kapunk az ajánlat elfogadásáról. A munka kezdetét e-mailben erősítjük meg és igazoljuk vissza a megrendelőnek.

 

Fontos: az „ELFOGADOM” link csupán az ajánlat érvényességéig él.

 

Az ajánlati határidő lejártát követően e-mailben van lehetőség az ajánlat elfogadására. Az eredeti határidő betartása érdekében viszont ebben az esetben célszerű lehet e-mailben vagy telefonon a határidő megerősítését kérni.

E-mailben

Az ajánlat elfogadható, illetve a rendelés leadható az info@forditomuvek.hu címre küldött közvetlen e-mail üzenettel is. A megrendelésről ebben az esetben is írásos visszaigazolást küldünk, hogy biztos kezekben tudhassa a fordításra leadott munkát.

 

Fontos: a telefonos megrendelést minden esetben írásban (e-mail) szükséges megerősíteni.

Díjfizetés

Indítsa el a megrendelést a fordítási díj befizetésével

A megrendelés leadásának utolsó lépése a fizetés. A fordítási munka a fizetést követően kezdődik. Ha a fizetés az eredeti ajánlatadást követő 4 órán belül megtörténik, akkor az eredeti határidő tartására garanciát vállalunk. Ha a fizetés ennél később történik meg, akkor a határidő automatikusan és az eltelt idővel arányosan későbbre tolódik.

 

Fontos: átutalásos fizetés esetén a megrendelés indítása az átutalási bizonylat e-mail-ben történő elküldésével meggyorsítható.