Segítünk az ajánlatkérés menetében

AJÁNLATOT KÉREK

Ajánlatkérés menete

  1. Kezdőlap
  2. E
  3. Ajánlatkérés menete

Hogyan kérjek ajánlatot?

Weboldalunkon keresztül

Weboldalunkon, a www.forditomuvek.hu oldalon bármikor feltöltheti a fordítandó fájlokat, vagy küldhet ajánlatkérést akár egy szövegrészlet bemásolásával, de egyszerűen leírhatja kérését, elképzeléseit is.

Ez az ajánlatkérés leggyorsabb módja, hiszen a formanyomtatvány kitöltésével minden adatot rendelkezésünkre tud bocsátani, amely az árat és határidőt magában foglaló, valamint az egyedi kívánságokra is kiterjedő ajánlat összeállításához szükséges. Ajánlatunkat a megadott e-mail címre küldjük egyszerű levél formájában, hogy Ön első ránézésre birtokába kerüljön a döntéshez szükséges információknak.

Telefonon

Munkatársunk a +36 30 931 82 52 telefonszámon várja hívását, ahol minden részletre kiterjedő információt kap a fordítási munkával kapcsolatban. Akkor célszerű a kapcsolatfelvételnek ezt a módját választania, ha nagyon gyorsan szükség van az információra. Abban az esetben is megfelelő választás lehet a telefonos érdeklődés, ha még nem áll rendelkezésre a fordítandó dokumentum. Általános tájékoztatást így is tudunk adni, illetve speciális kérések és igények, sajátos élethelyzetek esetén is javasoljuk a telefonos megkeresést, hiszen munkatársunkkal személyesen átbeszélve az egyes helyzeteket mindig tudunk megoldást kínálni problémájára.

E-mailben

Ha Önnek egyszerűbb az info@forditomuvek.hu címünkre e-mail üzenetet küldenie, az ajánlatkérés ebben a formában is történhet.

Kérjük, hogy ebben az esetben mindenképp tüntesse fel, hogy milyen nyelvre szeretné lefordíttatni a dokumentumot, amelyet célszerű teljes terjedelmében rögtön be is csatolni. Amennyiben tudja pontosan, hogy mikorra van szüksége a fordításra, kérjük, ezt a határidőt is tüntesse fel, hogy ennek a maximális figyelembe vételével tudjuk összeállítani az Önnek készülő ajánlatot.

Célszerű még megadnia telefonszámát is, hogy bármilyen gyorsan tisztázandó kérdés esetén a legrövidebb időn belül felvehessük Önnel a kapcsolatot.

Messengeren

A weboldalunk behívásával automatikusan megjelenő csevegőablakban immár Messengeren is várjuk a kedves érdeklődők, ajánlatkérők kérdéseit, igényeit és kívánságait.

Munkatársunk ebben az esetben is a lehető leggyorsabban és legátfogóbb módon igyekszik minden fordítással kapcsolatos kérdést megválaszolni.