Hiteles fordítás 1 x 1

AJÁNLATOT KÉREK

Az alábbi rövid videóban azt szeretnénk bemutatni, hogy mennyire egyszerűen és gyorsan igényelhet hiteles fordítást a Fordítóművektől

Szakszerű hiteles fordítás­­­

Cégünk hosszú távú tapasztalattal – a lehető legrövidebb időn belül – biztosít Önnek gyors, professzionális hiteles fordítási szolgáltatást 54 különböző nyelven.

Okleveles szakfordítóink precíz, nyelvileg és stilisztikailag egyaránt kiváló minőségű fordításokkal szeretnék segíteni Önt céljai elérésében, ezért minden anyagot kétszer ellenőrzünk, hogy biztosan hibátlan legyen.

A Fordítóművek szakszerű fordítás angolra szolgáltatása bármilyen szöveg esetén – igény szerint amerikai angolra vagy brit angolra is – egyaránt magas szinten elérhető.

A hiteles fordításról részletesen

Jogszabály által előírt eljáráshoz, és amennyiben a jogszabály azt írja elő, hiteles fordítás formájában kell a szükséges okirat vagy dokumentum fordítását elkészítettetni.

A Fordítóművek csapata hiteles fordításra feljogosított cégként örömmel vállalja papíralapú hiteles fordítások és e-hiteles fordítások elkészítését egyaránt, ami magában foglalja a hivatali ügyintézés teljes körű folyamatát is.

A (papíralapú) hiteles fordítás az eredeti dokumentum pontos, kért nyelvre lefordított, lektorált, egyedi azonosítóval ellátott, speciális biztonsági papírra készült változata, amelyet az eredeti dokumentumhoz elválaszthatatlan módon kell hozzáfűzni.

Az e-hiteles fordításnak nincs papíralapú példánya, kizárólag elektronikus és/vagy dosszié formátumban készül.

Hiteles fordítás – három egyszerű lépésben

A Fordítóművek három egyszerű lépésben biztosítja, hogy Ön a lehető leggyorsabban és legkényelmesebben megkapja a hiteles fordítást.

Miután megkaptuk Öntől a dokumentumokat, amelyekről hiteles fordítást szeretne készíttetni villámgyorsan, az egyedi igényeket maximálisan figyelembe vevő, személyre szóló, a teljes megbízási díjat és a vállalt határidőt is magában foglaló ajánlatot küldünk Önnek e-mailen.

 

Az ajánlat elfogadása esetén az átküldött anyagok alapján szakfordítóink azonnal megkezdik a feladat teljesítését.

Mikor és hogyan kapom meg a hiteles fordítást?

A hiteles fordítás elektronikusan hitelesített változatát (e-hiteles fordítás) minden esetben az Ön igényei szerinti határidőre készítjük el, majd továbbítjük e-mail címére. Ezután felvesszük Önnel a kapcsolatot (telefon, e-mail), és egyeztetjük az átvétel időpontjának és helyének az Ön számára legkényelmesebb és leggyorsabb módját.

Budapesten díjmentesen kézbesítjük Önnek a kinyomtatott, összefűzött papíralapú példányt is, illetve elsőbbségi vagy ajánlott küldeményként elküldjük az Ön által megadott bel-, vagy külföldi címre.

Forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, és kérjen tőlünk egyedi ajánlatot!