Milyen területeken számíthat fordítóirodánkra?

AJÁNLATOT KÉREK
  1. Kezdőlap
  2. E
  3. Milyen területeken számíthat ránk?

Milyen területeken számíthat ránk?

Jogi, pénzügyi, gazdasági, adóügyi szakfordítás

Műszaki, építőipari, technikai fordítások

Orvosi, gyógyszerészeti szakfordítás

Magánjellegű szövegek fordítása

Jogi, pénzügyi, gazdasági, adóügyi szakfordítás

A Fordítóművek kiemelt szakterületei között is megkülönböztetett helyet kap a jogi, pénzügyi, gazdasági, számviteli szövegek gyors, pontos és szakszerű fordítása. Fordító munkatársaink kivétel nélkül szakirányú végzettséggel és képesítéssel rendelkeznek ezeken a területeken, így biztos lehet abban, hogy a kívánt szakszavak használatával találkozik a lefordított szövegekben.

A fordítók szakirányú konferenciákon történő részvétele révén azt is garantálni tudjuk, hogy mindig a legfrissebb szakmai információk alapján valósul meg a fordítás.

Jogi téren a cégalapítástól, a tanácsadáson át egészen a szerződéskötésig minden lépést képesek vagyunk idegen nyelven támogatni: cégkivonatok, alapító okiratok, társasági szerződések (hiteles) fordítása, tanácsadói levelek és a legkülönfélébb szerződések bármilyen nyelvre történő fordítását vállalja a Fordítóművek szakértő csapata gyorsan, pontosan, kiváló minőségben.

Műszaki, építőipari, technikai fordítások

Legyen szó komplex berendezések használatát leíró gépkönyvekről, egyszerű használati utasításokról, műszaki és építőipari tervdokumentációkról vagy egyéb műszaki jellegű szövegekről, fordító munkatársaink szakirányú végzettsége az Ön garanciája arra, hogy az elvárt minőségben veheti kézbe a szakfordítást.

Orvosi, gyógyszerészeti szakfordítás

A szakfordításon belül is különleges területet képvisel az orvosi és gyógyszerészeti szövegek fordítása. Ezekben az esetekben még a megszokottnál is nagyobb figyelemre van szükség, hiszen akár leletekről vagy zárójelentésekről, akár gyógyszer engedélyezési eljárásokról, gyógyszer kiviteli engedélyekről vagy orvosi gépek működésének leírásáról van szó, közvetlenül vagy közvetve, de emberek élete függhet a pontos, szakszerű és gyors fordításon.

Ezen a téren is bátran bízhat bennünk és számíthat a Fordítóművek tapasztalt fordítóira, akik évtizedes tapasztalattal a hátuk mögött, a szükséges végzettség, képesítés és szaktudás birtokában végzik el a fordítási munkát pontosan és a legnagyobb körültekintéssel az Ön maximális megelégedésére.

Magánjellegű szövegek fordítása

A Fordítóművek csapata készséggel áll rendelkezésre abban az esetben is, ha magánjellegű szövegek fordítása a feladat: a levelezéseket, szakdolgozatokat, szakdolgozati összefoglalókat igazolásokat, tájékoztató szövegeket és ajánlatkéréseket éppúgy lefordítjuk a legkülönbözőbb nyelvekre, mint a tudományos munkákat, a sajtócikkeket vagy éppen a marketing és PR-anyagokat, termékleírásokat.

Tegyen próbára minket, ők már bennünket választottak

„Nagyon köszönöm ismét a professzionális és gyors munkájukat.”

Herdlicska Hajnalka – Ökogroup Zrt.

„Köszönöm a gyors és professzionális munkájukat, Nagyon-nagyon elégedett vagyok vele s emellett az áraik is kedvezőek. Ha ezután hasonló problémám lesz,már tudom kikhez kell fordulnom. Ezért is:Sok sikert kívánok Önöknek a jövőben!”

Kovács Károly

„Nagyon szépen köszönöm. Köszönöm gyorsaságukat, kedvességüket és szakmaiságukat.”

Orosz Sándorné

„Köszönjük a megbízható, pontos, gyors és szakmailag is megfelelő minőségű munkájukat. Továbbra is az Önök segítségét fogjuk kérni a fordításokhoz, és nyugodt szívvel fogom Önöket az ismerőseimnek is ajánlani.”

Koblencz Beatrix – Astellas Pharma Kft.

„Ezúton szeretnék hálás köszönetet mondani az áldozatos, remek munkáért, amely nagy mértékben segíti az általam kitűzött célok elérését. A tökéletes profizmussal, minden részletre kiterjedő figyelemmel történő munkavégzés, a valóban lenyűgöző szakmaiság, a Fordítóműveket méltán teszi piacvezetővé.”

Kamarás Iván