Akiknek már a fordítóirodánk bizonyított

AJÁNLATOT KÉREK
  1. Kezdőlap
  2. E
  3. Akiknek már bizonyítottunk

Tegyen próbára fordítóirodánkat, ők már bennünket választottak

„Megbízható, gyors és pontos fordítás, mely mindig határidő előtt elkészül. Segítőkész és udvarias kommunikációban verhetetlenek. Csak ajánlani tudom őket.”

Nagy Veronika
  

“A Fordítóművek Európa Kft-vel úgy kerültünk kapcsolatba, hogy, egy már régóta velük dolgozó cég ajánlotta számunkra. Szolgáltatásukat 2019. óta vesszük igénybe, munkájukkal azóta is maximálisan meg vagyunk elégedve. A fordításokat gyorsan, minden esetben határidőre, kiváló minőségben készítik el. A céggel a kommunikáció rendkívül egyszerűen, e-mail útján történik, de telefonon is mindig elérhetőek, ha erre szükség van. Megbízható, pontos cég, amely a mai világban nem elhanyagolható szempont, nagyon szeretünk velük dolgozni, bátran ajánljuk mindenkinek.”

PINTÉR Ágnes
titkárságvezető
leader of secretariate

„A Prevost Hungária Kft-nek időről időre szüksége van gyors és minőségi fordításokra német, angol és román nyelven legfőképpen, időnként francia és cseh nyelveken is. Immár évek óta a Fordítóművekhez fordulok ilyen esetekben és mindig gyors visszajelzést kapok a fordítás díjáról, illetve annak elkészülési idejéről, ami nagyban segíti a munkám időbeli megtervezését főleg úgy, hogy a fordításokat mindig megfelelő minőségben az ígért időre (vagy hamarabb) meg is kapom. Maximálisan ajánlom mindenkinek a Fordítóművek szolgáltatásait.”

Office Manager
Prevost Hungária Kft

"A Fordítóművek Európa Kft.-vel azért szeretünk dolgozni, mert eddig nem volt olyan fordítandó nyelv, amire ne tudtak volna nekünk fordítást készíteni. Az elvárásainknak megfelelő formában kapjuk meg a kész fordításokat, és azok nagyon sokszor az ajánlatban szereplő, mellesleg gyors határidő előtt meg is érkeznek hozzánk. A fordítók és tolmácsok szakmailag felkészültek, így számíthatunk mindig a Fordítóművek Európa Kft.-re."

Dr. Bakonyiné Dr. Fest Edit
Irodavezető Ügyvéd

„Kedves Gábor,

Köszönöm a gyors, pontos munkát, ajánlani fogom Önöket.

Üdvözlettel”

Csaba

„T. Muhari Úr! Nagyon köszönöm a gyors, precíz munkát és a szép kivitelezést. További jó munkát és jó egészséget kívánok! Köszönettel ”

Varga Zoltánné

„Kedves Fordítóművek! Először is szeretnék önöknek gratulállni a professziónális és gyors munkáért amit számomra végeztek. Az időközbeni kérdésekre kapott válaszokat csak "Hab a tortán" jelzővel illethetem. Biztos vagyok benne, hogy a következő fordítási igényem válaszási listáján a Fordítóművek lesz az első helyen. Tisztelettel, ”

Fülöp Gábor, Kanada

„Nagyon köszönöm ismét a professzionális és gyors munkájukat.”

Herdlicska Hajnalka - Ökogroup Zrt.

„Köszönöm a gyors és professzionális munkájukat, Nagyon-nagyon elégedett vagyok vele s emellett az áraik is kedvezőek. Ha ezután hasonló problémám lesz,már tudom kikhez kell fordulnom. Ezért is:Sok sikert kívánok Önöknek a jövőben!”

Kovács Károly

„Nagyon szépen köszönöm. Köszönöm gyorsaságukat, kedvességüket és szakmaiságukat.”

Orosz Sándorné

„Köszönjük a megbízható, pontos, gyors és szakmailag is megfelelő minőségű munkájukat. Továbbra is az Önök segítségét fogjuk kérni a fordításokhoz, és nyugodt szívvel fogom Önöket az ismerőseimnek is ajánlani.”

Koblencz Beatrix - Astellas Pharma Kft.

„Ezúton szeretnék hálás köszönetet mondani az áldozatos, remek munkáért, amely nagy mértékben segíti az általam kitűzött célok elérését. A tökéletes profizmussal, minden részletre kiterjedő figyelemmel történő munkavégzés, a valóban lenyűgöző szakmaiság, a Fordítóműveket méltán teszi piacvezetővé.”

Kamarás Iván