Akiknek már a fordítóirodánk bizonyított

AJÁNLATOT KÉREK
  1. Kezdőlap
  2. E
  3. Akiknek már bizonyítottunk

Tegyen próbára fordítóirodánkat, ők már bennünket választottak

„Kedves Gábor,

Köszönöm a gyors, pontos munkát, ajánlani fogom Önöket.

Üdvözlettel”

Csaba

„T. Muhari Úr! Nagyon köszönöm a gyors, precíz munkát és a szép kivitelezést. További jó munkát és jó egészséget kívánok! Köszönettel ”

Varga Zoltánné

„Kedves Fordítóművek! Először is szeretnék önöknek gratulállni a professziónális és gyors munkáért amit számomra végeztek. Az időközbeni kérdésekre kapott válaszokat csak "Hab a tortán" jelzővel illethetem. Biztos vagyok benne, hogy a következő fordítási igényem válaszási listáján a Fordítóművek lesz az első helyen. Tisztelettel, ”

Fülöp Gábor, Kanada

„Nagyon köszönöm ismét a professzionális és gyors munkájukat.”

Herdlicska Hajnalka - Ökogroup Zrt.

„Köszönöm a gyors és professzionális munkájukat, Nagyon-nagyon elégedett vagyok vele s emellett az áraik is kedvezőek. Ha ezután hasonló problémám lesz,már tudom kikhez kell fordulnom. Ezért is:Sok sikert kívánok Önöknek a jövőben!”

Kovács Károly

„Nagyon szépen köszönöm. Köszönöm gyorsaságukat, kedvességüket és szakmaiságukat.”

Orosz Sándorné

„Köszönjük a megbízható, pontos, gyors és szakmailag is megfelelő minőségű munkájukat. Továbbra is az Önök segítségét fogjuk kérni a fordításokhoz, és nyugodt szívvel fogom Önöket az ismerőseimnek is ajánlani.”

Koblencz Beatrix - Astellas Pharma Kft.

„Ezúton szeretnék hálás köszönetet mondani az áldozatos, remek munkáért, amely nagy mértékben segíti az általam kitűzött célok elérését. A tökéletes profizmussal, minden részletre kiterjedő figyelemmel történő munkavégzés, a valóban lenyűgöző szakmaiság, a Fordítóműveket méltán teszi piacvezetővé.”

Kamarás Iván