Because, man, when the big storm comes and all the forests are knocked down and all the rocks have fallen away and the leaves are bare, what’s left? What is left?
The little trees. The little fellas that the storm didn’t see. The tiny, little fellas.
részlet a Ronda ügy (Very Bad Things) c. filmből

A Fordítóművek meggyőződése, hogy a napjainkban tapasztalható közöny és érdektelenség ellenére igenis szükség van arra, hogy tegyünk másokért és környezetünkért, és segítsünk mindazokon, akik bármilyen okból kifolyólag nem élvezhetik maradéktalanul az élet lehetőségeit.

Fokozottan érvényesülhet a segítő szándék, ha a támogatást jelentő munka egyúttal a szabadidőhöz és kikapcsolódáshoz kötődik. Régi szenvedélyem, a futás apropójából, egy futóversenyen kerültem kapcsolatba Snow Andreával, a Csemete Alapítvány alapítójával, akinek lelkesedése, gondolkodása és hozzáállása engem is magával ragadott, így kérésére örömmel csatlakoztam az alapítványt segítők táborához.

Az alapítvány munkájáról, elkötelezettségéről és a támogatás módjáról minden szükséges információ, illetve rengeteg érdekesség elolvasható a Csemete Alapítvány honlapján.