Szűkösek a pénzügyi lehetőségei? Megkurtították a költségvetést, de a munkára ennek ellenére szüksége van?

Önnek határozott elképzelései vannak az elvégzett munka ellenértékéről? Vagy csak egyszerűen szeret alkudozni, amit az üzlet elmaradhatatlan velejárójának tart?

Nos, mi minderre lehetőséget biztosítunk és teret adunk igényeinek, képességeinek és lehetőségeinek!

Tisztában vagyunk vele, hogy adódhat olyan helyzet, amikor valakinek – bármilyen okból kifolyólag – csupán korlátozott anyagi lehetőségei vannak valamely feladat megoldására. Akár azért, mert még csak tanuló, akár azért, mert csak ennyit engedhet meg magának, vagy egyszerűen egy bizonyos szűkre szabott költségkeretből kell gazdálkodnia.

Ezekben a helyzetekben fokozott feszültséget jelent, hogy nem elég a minőség és a határidők miatt aggódni, de még arra is ügyelni kell, hogy mindezt valahogy még a pénztárcához is lehessen igazítani. Ilyen esetekben nem ritka, hogy a számos beérkezett ajánlat változatosságában az ajánlatkérő elveszettnek érzi magát, majd végül minden más szempontot figyelmen kívül hagyva, egy huszárvágással végül a legolcsóbb mellett dönt.

Ezeket a helyzeteket igyekszik megkönnyíteni Önnek a Fordítóművek azzal, hogy amennyiben egyéb feltételeinket elfogadhatónak tartják, de valamilyen okból nem képesek a részünkről a munkaráfordítás arányában megállapított díjat megfizetni, lehetőséget biztosítunk Önnek az ellenajánlatra. Az Ön által javasolt árat mérlegeljük, majd a munkához kapcsolódó legkülönfélébb szempontok figyelembevételével eldöntjük, hogy adott helyzetben látunk-e lehetőséget a módosított ár elfogadására.

Természetesen mindez nem jelenti, hogy mindig és automatikusan képesek vagyunk elfogadni a módosított feltételeket, hiszen ez nem vezethet a minőség romlásához, ami minden munka során az elsődleges célkitűzés, viszont feltétlenül lehetőséget és mozgásteret szeretnénk biztosítani ahhoz, hogy potenciális megbízóink igényei és elvárásai közül minél többet figyelembe vehessünk kiszolgálásuk során.

Bízunk benne, hogy ennek a piacon egyedülálló lehetőségnek a felkínálása révén sikerül a szolgáltatási palettát még inkább az Önök igényeinek megfelelően testre szabni, és könnyebb döntéshelyzetet teremteni.