Amennyiben hiteles fordításra van szüksége, több lehetőséget is biztosítunk annak érdekében, hogy Ön az igényeinek legmegfelelőbb szolgáltatást választhassa:

Papír alapú hiteles fordítás

Ebben az esetben…További részletekért katt ide

E-hiteles fordítás

A legtöbb esetben lehetőség van arra, hogy a hitelesített, záradékolt fordítást a megrendelő elektronikus úton nyújtsa be vagy továbbítsa az adott hivatal felé.

A hivatalos tanúsítvány megrendelése esetén irodánk elektronikus vagy papír formában készíti el tanúsítványt. Az elektronikus tanúsítvány fájl formájában letölthető, PDF-ként megtekinthető és elektronikus aláírást, valamint időbélyegzőt tartalmaz. A papír-tanúsítvány igénylésekor irodánk az elkészült fordítást kinyomtatja, bélyegzővel és aláírással látja el, majd egy tanúsítványt (záradékot) mellékel hozzá. A tanúsítvány azt tanúsítja, hogy a forrásszöveg és a fordítás megegyező tartalmú.

Tipp

A hivatalos tanúsítvány az árajánlat kérésekor, de később, a megrendelés leadása előtt is igényelhető. Sok esetben lehetőség van az utólagos tanúsításra is (erről érdeklődjön az ügyintézőnél). A tanúsítványon automatikusan a számlázási nevet tüntetjük fel (ha más névre van szükség, kérjük jelezze ügyfélszolgálatunknak).

Az igényléshez elég az ajánlatkéréskor vagy a megrendelés oldalán bejelölni a hivatalos tanúsítványt (és annak formáját), de az is elegendő, ha a rendelést felvevő munkatársunktól e-mailben vagy telefonon kéri a kiállítását. A hivatalos és hiteles fordítás nem azonos egymással: a témáról kérjük olvassa el részletes tájékoztatónkat.

 Hogyan vehetem át a már elkészült fordítást? A hiteles fordítás részleteiért katt ide!

Hogyan fizethetek? További részletekért katt ide