A Fordítóművek csapata mindent megtesz annak érdekében, hogy Ön a fordítás folyamata során, az ajánlatkéréstől kezdődően egészen a munka leadásáig, a lehető legmagasabb szintű szolgáltatás kapja. Célunk, hogy a kapcsolattartás gyorsan és zökkenőmentesen történjen.

Egyik fő feladatunknak tekintjük, hogy minden rendelkezésre álló eszközzel segítsük az Ön munkáját és levegyük mindazt a terhet a válláról, amit egy fordítási munka esetlegesen Önre róhat. Nem szükséges órákig a legjobb árat keresgélnie, piackutatást végeznie, határidőket egyeztetnie vagy kérdéseivel a legkülönbözőbb helyekre telefonálgatnia.

Biztos lehet benne, hogy a Fordítóművek csapatánál mindezt egy helyen, a legjobb ár-érték arányban kapja az Ön által megszabott határidőre. Az egyéni igényeket maximálisan figyelembe vesszük és teljesítjük. Minden ajánlatot az ügyfél speciális igényei alapján alakítunk ki, hogy annak elfogadását követően már valóban semmi másért ne kelljen aggódnia. A fordítás folyamata az ajánlatkéréstől a munka leadásáig egyszerű, hatékony és átlátható.